Misdrijf

Heeft u een dagvaarding ontvangen? Wordt u verdacht van geweld of mishandeling? Of bent u aangehouden wegens diefstal of wapenbezit? Dan heeft u recht op, én een groot belang bij de bijstand van een goede en ervaren strafadvocaat.

In het strafrecht zijn de regels vastgelegd waaraan burgers zich moeten houden. Houdt iemand zich niet aan deze regels, dan pleegt hij een strafbaar feit. Er zijn twee soorten strafbare feiten; een overtreding en een misdrijf.

Wanneer u in aanraking komt met politie en justitie, dan is het belangrijk om zo snel mogelijk een advocaat in te schakelen. De strafrecht specialisten van Appelman en Mes behartigen uw belangen en zullen u voorlichten over wat u kunt verwachten. Wij zijn gebonden aan beroepsgeheim. En wij kunnen u wijzen op uw rechten en plichten, samen met u uw strategie bepalen en de nodige actie nemen.

Het kan ook voorkomen dat uw kind wordt verdacht van een strafbaar feit. Voor u als ouder, voogd of verzorger een erg vervende en onzekere situatie. Wij zijn tevens gespecialiseerd in jeugd(straf)recht en kunnen u antwoord geven op al uw vragen en uw kind bijstaan in zijn of haar verweer bij de kinderrechter.

Wilt u direct advies?
Bel een van onze vestigingen het dichtst bij u in de buurt. Of klik hier voor direct advies.
Tevens hebben wij dagelijks inloopspreekuur waarbij u een eerste gratis advies kan vragen.


Ons kantoor:


 

Spreekuurlocatie: