Over ons

Appelman Advocaten is hèt kantoor voor de kritische ondernemer of particulier die een doeltreffende juridische oplossing verlangt.

Wij adviseren en begeleiden zowel zakelijke als particuliere cliënten onder ander op het gebied van contracten, ontslag, erfenis, scheiding, faillissementen, huur- en vastgoedzaken.

Focus op cliënt; zakelijk en particulier
U als ondernemer of particulier verwacht van ons een daadkrachtige aanpak van uw zaak. U wilt tenslotte verder. Of het nu gaat om een zakelijke conflict of een privé kwestie; uw belang staat bij ons altijd centraal.

Bereikbaar, kwaliteit, praktisch
Met onze vestigingen in Purmerend en Hoorn, ruime openingstijden en inloopspreekuur met gratis eerste advies, kunnen wij u optimaal van dienst zijn. Door onze ruime ervaring en deskundig team van advocaten en juristen zijn wij in staat om geschillen praktisch op te lossen met het maximaal haalbare resultaat.

Helder en persoonlijk
U mag van ons een pragmatische aanpak en een goed persoonlijk contact verwachten. We houden van korte lijnen en oprechte interesse. Wij staan voor een hoge kwaliteit dienstverlening met gunstige en transparante tarieven.

Wilt u direct advies?
Bel een van de vestigingen of klik hier voor direct advies.
Tevens hebben wij  eenmaal in de week inloopspreekuur waarbij u een eerste gratis advies kan vragen.


Ons kantoor:


 

Spreekuurlocatie: