Overtreding

Heeft u een ernstige aanrijding veroorzaakt? Heeft u gereden na teveel alcohol? Was u in het bezit van drugs? Of heeft u een andere overtreding begaan? Dan heeft u recht op, én een groot belang bij de bijstand van een goede en ervaren strafadvocaat.

In het strafrecht zijn de regels vastgelegd waaraan burgers zich moeten houden. Houdt iemand zich niet aan deze regels, dan pleegt hij een strafbaar feit. Er zijn twee soorten strafbare feiten; een overtreding en een misdrijf.

Wanneer u in aanraking komt met politie en justitie, dan is het belangrijk om zo snel mogelijk een advocaat in te schakelen. Wij kunnen uw belangen behartigen en u voorlichten over wat u kunt verwachten. Wij zijn gebonden aan beroepsgeheim. Tevens kunnen wij u wijzen op uw rechten en plichten als verdachte en de nodige acties nemen.

Het kan ook voorkomen dat uw kind wordt verdacht van een strafbaar feit. Voor u als ouder, voogd of verzorger een erg vervende en onzekere situatie. Wij zijn tevens gespecialiseerd in jeugd(straf)recht en kunnen u antwoord geven op al uw vragen en uw kind bijstaan in zijn of haar verweer bij de kinderrechter.

Wilt u direct advies?
Bel een van onze vestigingen het dichtst bij u in de buurt. Of klik hier voor direct advies.
Tevens hebben wij dagelijks inloopspreekuur waarbij u een eerste gratis advies kan vragen.


Ons kantoor:


 

Spreekuurlocatie: